CONSTRUCTION SCHEDULED FOR LATE 2019

Scope of this project called for extension to the existing play space to provide an accessible sensory garden and play for children with special needs.

The design includes a mix of off-the-shelf products and bespoke items. Custom designed sound sculptures complement the natural qualities of the space, while remaining sensitive to the needs of nearby residents. I designed and sketched custom furniture that is to be carved out from timber by a chainsaw artist, custom pavements, mosaics and decorated rocks to be constructed by a mosaic specialist, and a custom “dragonfly”
iron gate as an entry feature.

I collaborated with Council when selecting play equipment and an ornamental and sensory planting palette that Council can maintain, to help ensure best long term result.